Skip to main content

Harmonivardag arbetar med homestyling, inredning och att skapa harmoni i hem och rum.

Går ni i tankar att förändra ert hem men har svårt att få ihop helheten? Vill ni ha hjälp inför en kommande försäljning eller har ni helt enkelt kört fast och behöver lite hjälp på vägen för att få inredningen på plats?. Vi erbjuder rådgivning, tips och styling med allt från färgval, belysning, möbler och detaljer.

 

 

 

 

 

 

Jag kan varmt rekommendera Monika som home styling specialist! Hon har verkligen förvandlat min lägenhet till något extraordinärt. Hennes kreativa och genomtänkta inredningsidéer har gett mitt hem en stil och atmosfär som verkligen fångade potentiella köpares uppmärksamhet. Tack vare Monikas expertis och omsorgsfulla arbete har jag lyckats sälja min lägenhet till ett fantastiskt pris. Jag är otroligt tacksam för hennes professionella och engagerade insats.

Alexandra HindleyNöjd kund

Att hitta fin inredning

idag är inte särskilt svårt

Men att sätta ihop en helhet som verkligen fungerar för ett specifikt hem är en helt annan sak. Med över 15 års erfarenhet av homestyling vet jag de missar man lätt gör när man stylar sin bostad inför en försäljning.

Med hållbarhet, funktion och design i fokus hjälper vi er att skapa hem att trivas i, inte bara idag utan över tid. Vi har lång erfarenhet av tillvalshantering för nyproduktioner där vi ansvarar för kund och inredning.

Enligt vår åsikt är en homestaging inför försäljning en av de bästa investeringarna man kan göra. Stylade hus och lägenheter säljs helt enkelt fortare och till högre priser än andra.

Hembesök till såld bostad

Här förklarar vi processen
i några enkla steg

1

Hembesök

Vi utgår alltid ifrån ett hembesök där vi tittar på bostadens förutsättningar inför den kommande homestylingen för att få en uppfattning om storlek på uppdraget samt vad som eventuellt behöver förberedas inför en homestyling.
2

Tidsplan

Efter godkänd offert sätts en gemensam tidsplan ihop med er mäklare. Vi bestämmer tid för homestyling, fotografering och hur eventuella förflyttningar av befintligt möblemang ska ske. Styling tar 1-2 dagar beroende på underlag.
3

Planering

Vi planerar och packar allt du behöver till din fastighet. Vi stylar upp alla rum och ytor för att säkerställa rätt val av stil, storlek på möbler, färger, strukturer och dimensioner.
4

Styling

Dags att utföra vår homestyling. När vi är färdiga är er bostad redo för fotografering samt visning. Hos oss ingår alltid minst 5 veckors hyra av vår styling för att det ska finnas gott om tid för foto, visning och eventuell omvisning.
5

Utflytt

Så fort er bostad är såld så hör ni av er och då bokar vi in en tid för tömning och vi önskar er lycka till med nästa steg i livet!