Skip to main content

Det handlar helt enkelt

om att visa upp bostadens

bästa sida

Vi erbjuder homestyling i 3 olika paket – Liten, Mellan, Stor. Men innan vi bestämmer vilket paket som passar just dig börjar vi med en konsultation för att bedöma ditt hems förutsättningar. När du bokar en stylingkonsultation besöker vi dig på plats eller digitalt. Tillsammans går vi igenom din bostad, rum för rum. Under stylingkonsultationen kommer vi med konkreta tips och råd på hur du kan styla ditt hem inför en kommande försäljning.

Ett av det enklaste knepen vid en försäljning är att plocka bort det personliga i hemmet så som fotografier och en del möbler för att skapa en luftig känsla där intressenterna får möjlighet att föreställa sig bostaden som sin egen.
Oavsett om du väljer att boka den stylingkonsultation eller något av våra homestyling paket går vi igenom detta och andra saker som är bra att tänka på inför din försäljning.

Skräddarsytt

inrednings­koncept

Det finns olika metoder för att skapa en spännande miljö, oavsett om det är med ljusa nyanser i en skandinavisk ton eller grafiska mönster med lekfulla färger. Vi koordinerar inredningen för att fånga upp arkitektonisk symmetri och skapa rätt dynamik. Att få till den där ombonade, sköna hemkänslan i sann Skandinavisk ton är något många tycker är svårt, men som blir oemotståndligt när det träffar rätt.

Boka Hembesök

Homestyling Liten

En liten styling innebär att vi stylar med bostadens befintliga möbler och inredning. Detta är för er som redan har ett välanpassat möblemang för bostaden men behöver hjälp med de sista detaljerna och få en professionell finish.

Homestyling Mellan

En mellan styling innebär att vi kompletterar din befintliga inredning med möbler och inredningsdetaljer för att skapa en helhet och röd tråd genom hela bostaden. Vi anpassar stylingen efter målgrupp och utifrån bostadens byggnadsstil.

Homestyling Stor

En stor styling är för er som har en tom bostad eller är i behov av att byta ut era befintliga möbler för att lyfta fram det unika med er bostad. En stylad bostad attraherar fler spekulanter än en tom, då det skapar en rättvis vision och en hemtrevlig känsla.

Styling inför fotografering

Tjänsten är för dig som vill ha hjälp av en inredare inför fotograferingen av din bostadsförsäljning. I tjänsten ingår en konsultation och ett stylingkit. Vi skräddarsyr alltid kitten efter just din bostad.