Skip to main content

Homestyling i Stockholm

Vi stylar ditt hem inför visning...

Lika självklart som det borde vara att anlita en mäklare vid försäljning av en bostad borde det vara att anlita en homestylist som kan hjälpa dig presentera din bostad på ett bra och säljande sätt.

Planerar du att sälja
din bostad?

Vid en försäljning är det viktigt att framhäva bostadens allmänt säljande drag och inte bara de personliga kvalitéerna. Köpare vill kunna se de verkliga och levande möjligheterna i en fullt inredd bostad samtidigt som de också ska kunna kan se igenom all inredning och det är där jag kan hjälpa dig hitta balansen. Homestyling utfört av en stylist är en beprövad metod för att öka chanserna till en framgångsrik visning av en bostad. Vi erbjuder även visningsstädning av bostaden i samband med bostadsvisning.

Hur går homestyling till?

Homestyling eller homestaging är när en professionell stylist hjälper dig förändra inredning och möblering av en bostad, ofta i samband med försäljning. Jag besöker efter avtalad tid din bostad och hjälper dig plocka fram en neutral men också säljande inredning inför visning av bostaden. Jag använder mig huvudsakligen av dina egna befintliga möbler och inredningsdetaljer och flyttar om dessa vid behov. Mindre inredningsdetaljer likt blommor, kuddar och belysning kan komma att används vid behov. Kontakta mig för ett förutsättningslöst hembesök om du vill få en inblick i hur det går till och samtidigt få ett kostnadsförslag där vi kommer överens om detaljerna.

Vi skulle sälja en 2:a där det fanns flera liknande osålda i området. Satsade på styling från Harmonivardag för att skilja oss från mängden, det var det bästa vi kunde ha gjort ! Såldes innan visning strax över utgångspriset! Stylingen gjordes efter lägenhetens förutsättningar och gav den verkligen ett lyft!

Camilla HildenNöjd kund